Ostoskorisi on tyhjä.

Etusivu

Historia

Kilpailu

Yhteystiedot

Toimitusehdot

Jälleenmyyjille

Toimitusehdot

Tilaaja

Tilaajana asiakkaan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tilata huoltajan suostumuksella.

Hinnoittelu

Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Hinnat sisältävät 24%:n arvonlisäveron.

Toimitustavat

  • Postitse toimitetut tilaukset lähetetään maksutta.
  • Jos asiakas on ilmoittautunut Hendersonin Helmen tai Designhuoneen korukurssille, voi tilauksen toimitustavaksi valita: Nouto korukurssilta.

Maksutavat

  • Tilisiirto. Asiakas maksaa lähetyksen etukäteen tilillemme. Heti tilauksen jättämisen jälkeen ruudulla näkyy tilauksen loppusumma, viitenumero sekä meidän tilinumeromme. Tilausvahvistus tulee myös sähköpostiisi. Kun maksusuoritus on saapunut tilillemme, tilaus siirtyy käsiteltäväksi. Tuotteen toimitusaika on 2-4 päivää siitä, kun maksu näkyy tilillä. Ilmoitamme sivuillamme, jos toimitusajoissa on ruuhkaa tai muita viivästyksiä.
  • PayPal. Asiakas maksaa tilauksen luottokortilla. Suomenkieliset ohjeet PayPal-tilin avaamiseen ja käyttöön: PayPal tilin avaaminen.
  • Maksa tilauksesi korukurssin yhteydessä.

Palautusoikeus

Noudatamme Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin kauppasumma palautetaan asiakkaalle.

Jos haluat palauttaa tilauksen, ota aina yhteyttä meihin joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Palautusoikeus ei koske määrämittaan myytyjä tuotteita, kuten langat, nyörit, nauhat ja hopealanka.

Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti kirjeeksi ja liitä mukaan kuitti, jonka olet saanut meiltä tilauksen mukana. Kirjoita yhteystietosi ja tilinumerosi kuittiin. Palautamme kauppasumman sekä palautuksesta aiheutuneet postituskulut 2-4 päivän sisällä siitä, kun palautus on saapunut meille.

Kirjoita osoitteeksi:

Asiakaspalautus
Designhuone
Porvoonkatu 5-7
00510 Helsinki

Muuta

Mikäli Hendersonin Helmen Internet-sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Hendersonin Helmi ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.

Emme käytä emmekä luovuta asiakastietoja edelleen suoramainontakäyttöön!
Hae: www.hendersoninhelmi.fi info@hendersoninhelmi.fi